Mikrolån för privatpersoner

Det finns flera olika sorters mikrolån i Sverige, mikrolån som vänder sig till privatpersoner och mikrolån för företag. Ett mikrolån för företag skulle knappast räknas som litet om du tog ett sådant lån som privatperson eftersom det brukar vara på allt ifrån flera hundratusen kronor upp till någon miljon. Sådana mikrolån brukar företagen ta när de behöver lite startkapital till sin nystartade verksamhet.

Ett mikrolån för privatpersoner är en helt annan sak, det brukar aldrig vara större än 15 000 kr. Och det minsta lånebeloppet jag har hört talas om när det gäller mikrolån är på endast 50 kr. Lånetiden är därför mycket kort för dessa lån, en lånetid på 14 – 90 dagar är vanligast.

Ett mikrolån är även ett riktigt snabbt lån. Du får ett blixtsnabbt svar på din ansökan (inom några sekunder direkt på skärmen) och om din låneansökan blir godkänd betalas lånet ut omgående, vilket innebär att du oftast har pengarna på ditt bankkonto redan samma dag. Om du har samma bank som långivaren kan du till och med ha pengarna på ditt bankkonto inom en kvart.

Om du behöver ta ett snabbt mikrolån kan du alltid besöka mikrolåna.com som har en mängd mikrolån.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *