Möjligt att ta lån med betalningsanmärkning

Om du har haft det tufft ekonomiskt och lyckats dra på dig en betalningsanmärkning kan det kanske kännas hopplöst när du är i behov av att låna pengar, men det absolut inte helt kört. Det finns faktiskt långivare som beviljar lån med betalningsanmärkning även om dina alternativ är något begränsade.

Krav för lån med betalningsanmärkning

Det är i stort sett omöjligt att ta ett privatlån, ett bolån eller ett annat lån hos de vanliga bankerna om du har betalningsanmärkningar, men det finns en hel del smslångivare som låter dig ta ett mindre lån med betalningsanmärkning. Det här beror givetvis på att det rör sig om en mindre summa pengar och att långivaren mest tittar på hur din ekonomi ser ut just nu. Det finns dock vissa krav på dig som vill ta ett lån med betalningsanmärkning. De flesta långivare kräver att du inte har fler än 6 betalningsanmärkningar och den senaste anmärkningen får inte vara yngre än 6 månader. Om du har dragit på dig en betalningsanmärkning under det senaste halvåret blir långivaren osäker på om din betalningsförmåga är god nog idag.

Som du ser är det absolut inte omöjligt att ta ett lån med betalningsanmärkning. Om du vill veta mer om att ta lån med betalningsanmärkning och få information om vart du ska vända dig kan du läsa mer på http://betalningsanmarkningar.nu/.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *