Xl2SIE – Excel till SIE på ett enkelt sätt

Att arbeta inom ekonomi är inte enkelt och det finns uppgifter som kan ta väldigt lång tid och som egentligen inte hade behövt ta speciellt lång tid. En sådan sak är större verifikationer där de flesta räknar ut allt i Excel och sedan därefter manuellt lägger in detta i sitt bokföringsprogram. Något som numera inte är nödvändigt.

För med programmet som man kan köpa på xl2sie.se så kan man enkelt konvertera över den informationen man redan har räknat ut i Excel direkt till sitt bokföringsprogram. Detta görs genom att en SIE fil skapas som sedan enkelt importeras. Man kan själv få en översikt över hur verifikationerna kommer att se ut redan innan man importerar detta och på det sättet så kan man vara väldigt säker på att det är korrekt information som man importerar.

Att göra samma arbete är inte något man vill eller bör göra. Det är helt enkelt ett slöseri med tid och även om man inte har alltför stora verifikationer speciellt ofta så kan det fortfarande spara hundratals timmar årligen. Något som framförallt på större byråer kan vara något som är väldigt kostsamt och som man nu helt kan få bort genom att använda sig av XL2SIE.

Konvertera Excel till SIE med Xl2SIE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *